Energijske pijače mi sedaj že kar nekaj časa zelo pomagajo

Energijske pijače mi sedaj že kar nekaj časa zelo pomagajo

Že kar nekaj časa sem sedaj zelo velik navdušenec energijskih pijač. To pa zato, ker mi te pomagajo, da sem lahko bolj poln energije, kar pa nato pomeni tudi to, da sem lahko bolje fokusiran, kar pa mi še posebej pomaga pri predavanjih na faksu.

No tako pa se je to moje navdušenje nad energijskimi pijačami tudi začelo, ko sem prišel na faks. Tako pa sem takrat moral zelo dobro slediti pouku, oziroma predavanjem, saj sem študiral matematiko, kar pa je zelo težek študij, tako da je bil dober fokus med predavanji in pa med vajami, ključen za uspešno opravljanje študija.

Prav tako pa imam velikokrat zjutraj težave, ko moram vstati, saj mi zgodnje vstajanje ne gre najbolje. Tako pa mi tukaj pridejo energijske pijače spet zelo prav. Kar pa mi je najbolj všeč pa je to, da si lahko energijsko pijačo vzamem s seboj na faks, oziroma na pot. To pa mi pomaga pri temu, da ne rabim spiti energijske pijače takoj doma, vendar si jo lahko vzamem za sabo, kar pa mi omogoča, da jo lahko nato spijem kadar se mi zdi da potrebujem kakšen dodatek energije, kar pa mi na faksu pride še kako prav.

Zato pa imam po navadi doma kar zalogo energijskih pijač. Nato pa si vsako jutro v svojo šolsko torbo še spravim kakšno od teh energijskih pijač, ter se odpravim na faks. Če pa doma slučajno nimam nobene energijske pijače, pa si jo lahko grem iskati kamorkoli, saj se te prodajajo v praktično kateri koli trgovini. Prav tako pa imamo tudi na hodniku na faksu razne avtomate, kjer pa je prav tako mogoče kupiti kakšno energijsko pijačo, tako da dostopnost le teh res ni težava.