Izola hotel za tebe poskrbi res zelo dobro

Nekaj časa nazaj sem imela priložnost iti v Izolo, saj tam še nisem bila. Seveda sem si želela ogledati čim več Izole in ravno zato sem se odločila, da bom tam kar cel teden. Lepo sem si rezervirala sobo v Izola hotel. Bila sem res zelo navdušena nad ceno in res se nisem imela kaj pritoževati.

Ko sem prišla tja sem dobila res vse potrebne informacije že na recepciji in z mano so ravnali res zelo dobro. Osebje je bilo zelo prijazno in bila sem res presenečena nad samo lepoto hotela. Izola hotel me je že na vhodu res pozitivno presenetil. Bila sem navdušena in komaj sem čakala, da vidim svojo sobo. Ko sem videla svojo sobo, sem bila ponovno navdušena, saj je bila res lepa in velika. Do sobe so mi prinesli tudi mojo prtljago in me vprašali, če potrebujem še kaj. Ko sem jim rekla, da trenutno res ne potrebujem ničesar, so mi rekli, da je v sobi tudi telefon, ki ga lahko uporabim in takoj dobim tisto, kar potrebujem.

Izola hotel za tebe poskrbi res zelo dobro

Bila sem res pozitivno presenečena, da ima to Izola hotel in da so res tako prijazni, da ti postrežejo takoj, ko nekaj potrebuješ. Je pa res, da nisem nameravala dolgo časa ostati v Izola hotel, saj sem želela videti čim več Izole. To je bil tudi moj namen, da si ogledam samo Izolo ter da uživam v tem kraju. Na koncu mi je bil Izola hotel tako všeč, da skorajda nisem hotela iti ven. En dan v tistem tednu, ko sem bila v Izoli, je celo deževalo, kar je pomenilo, da sem bila v hotelu cel dan in to je bilo res zelo sproščujoče. Res sem se sprostila in uživala na polno v tem tednu, ko sem bila v Izoli. Izola hotel mi je res pomagal pri temu, da sem bila vsak dan odpočita in brez kakršnih koli skrbi.