Končno vem, kaj so fasadni paneli in kje so tisti, ki so mi všeč

Dolgo nisem vedela, kako so tiste lepe minimalistične hiše izdelane, da imajo tako lepo fasado, ki ni bila to, ampak so bili to fasadni paneli, ki so vedno bolj popularni v gradnji hiš. Sedaj vem, kaj je to in vsekakor vem, kje moramo to iskati, če želim, da bo naša hiša imela to. Kočno smo prišli do tega, da lahko delamo načrt za hišo, ki jo bomo začeli graditi predvidoma naslednje leto. 

Parcelo imamo že kupljeno, vse, kar potrebujemo, je nova hiša, ki jo bomo zgradili na njej. Žal ni šlo vse naenkrat, ker bi bilo vse skupaj precej velik finančni zalogaj, ampak vsekakor smo na dobri poti, da bomo naslednje leto lahko začeli to delo. Upam le, da bomo našli vse komponente za gradnjo, ki si jih želimo, kot sem recimo našla, kaj so fasadni paneli, ki sem jih tako dolgo iskala. Če bi koga vprašala bi verjetno prej dobila odgovor, ampak se mi prav nič ni mudilo s tem, zato sem bila tiho na vsake toliko lasa prebrskala nekaj spletnih strani, ampak se mi niti najmanj ni posvetilo, da so to fasadni paneli, ki imajo res veliko možnosti. Sedaj lahko to točko na svojem listu prečrtam in iščem dalje. Ostale točke bodo bolj ali manj lažje z izjemo ene.

Končno vem, kaj so fasadni paneli in kje so tisti, ki so mi všeč

Poleg tega, da nisem vedela, kaj so fasadni paneli, je še ena stvar, ki je pa niti ne znam, ne opisati in ne razložiti, samo videla sem jo nekje in to je bilo to. Ker sem mislila, da bom to zagotovo nekje videla še, se seveda nisem bila tako pametna, da bi to poslikala. Tako da nimam niti fotografije, ki bi mi pomagala pri tem. Mislim, da bo to iskanje še bolj zabavno kakor pa iskanje, kaj so fasadni paneli, saj sem za tam vsaj malo vedela o tem, kaj iščem.