Lepa ura Hublot, ki sem jo danes opazila

Minimalistične ure so vedno nekaj, kar pritegne mojo pozornost, in ker sem tokrat videla točno takšno uro Hublot, sem se seveda takoj zagledala vanjo. Res je bila lepa in zel je pristajala gospodu, ki jo je nosil. Upam le, da nisem preveč očitno gledala v njegovo zapestje in si je kaj čudnega mislil o meni. Ampak si žal nisem mogla pomagati, saj je bila Hublot, ura res privlačna. Kakšen je bil gospod, ki jo je nosil, se pa iskreno ne spomnim, kaj preveč, ker nisem bila pozorna na to.

Po tem, ko sem se nagledala ure Hublot, na gospodu, ki je sede poleg mene za točilnim pultom na kavi, sem končno spila kavo in se odpravila proti trgovini, kjer prodajajo ure. Že nekaj časa se odločam, ali si bom kupila novo uro ali ne. Trenutno imamo uro, ki mi ni več najbolj všeč. Mislim, da sem se jo samo naveličala in lahko, da mi po čez nekaj časa ponovno všeč, ampak vsekakor, bi si rada kupila novo, ker potrebujem svež pogled na svoje zapestje. Če bi lahko kupila uro Hublot, bi bilo idealno, ker imajo rez vrhunske dizajne, ampak nisem še tam s svojimi finančnimi zmotnostmi. Kdaj bom, sicer ne vem, si pa res zelo želim, da bo kmalu, saj so te ure res mnogo več kot človek pričakuje. Ko sem jo enkrat imela na zapestju v trgovini, kjer so jih prodajali, sem se tega zelo dobro zavedala in od takta naprej je ura Hublot, zagotovo moja najljubša ura. Vsaj že kar nekaj mesecev je tako in mislim, da sedaj res ne bo spremenilo.

Med sanjarjenjem pri opazovanju ur v trgovini se seveda tudi takrat nisem mogla odločiti, ali bi si kupila novo uro ali ne. Mislim, da je ura Hublot, edina, ki so jo, želim in dokler je ne bom imela, nobena druga ura, ne bo prišla v poštev.

Lepa ura Hublot, ki sem jo danes opazila