Optika nam lahko pomaga pri izvrstni izbiri očal

Ko sem dobila službo in končno začela konkretno delati, sem se zavedala, da bom zelo hitro imela en problem. Dejstvo je, da sedaj v službi preživim 8 ur v celem dnevu na računalniku. Je pa tudi res, da sem tudi doma zelo rada na računalniku ter pogledam kakšen film. To pomeni, da moja oči gledajo v ekran več kot 8 ur na dan. Seveda vem, da to zna bit zelo velik problem in seveda sem ga hotela rešiti. Še predno je nastal.

Optika nam lahko pomaga pri izvrstni izbiri očal

Vedela sem, da bom imela probleme z vidom, še posebej, če si oči ne zaščitim. Najprej sem začela brskati po spletu, kaj bi mi sploh lahko pomagalo? Ugotovila sem, da obstajajo tudi očala proti modri svetlobi, kar bi mi lahko lepo zaščitilo oči pred ekranom, vsaj za tistih 8 ur, ko sem v službi. Seveda pa nisem vedela, katera očala bi bila res primerna za mene. Zato sem se odločila, da bo optika pravi naslov zame. Optika je seveda nekaj, za kar sem se na začetku ustrašila, a sem vedela, da moram iti tja. Ko sem prišla tja, sem jim povedala, kakšen problem imam in seveda so mi takoj začeli svetovati.

V tistem momentu sem bila zelo vesela, da je bila optika moja prva odločitev. Povedali so mi, katere vse probleme bom lahko imela in kako jih lahko rešim že sedaj. Svetovali so mi tudi, katera očala bi bila primerna za mene in seveda sem bila navdušena nad njihovimi predlogi. Tista očala, ki so mi predlagali, sem jih takoj vzela ter začela uporabljati.

Sedaj sem lahko v službi brez kakršnihkoli skrbi, saj vem, da res dobro skrbim za svoje oči, ne glede na to, koliko časa so izpostavljeni ekranu. Tista očala, ki sem kupila, sem dobila po zelo ugodni ceni in res so kvalitetna očala. Zelo sem vesela, da sem se odločila obiskati optiko in da mi je optika svetovala zelo dobro.