Podjetje je svoje nepremičnine dalo v najem

Vedno sem ogledovala razne nepremičnine, ki so izžarevale neko posebno energijo in bile zgrajene pred mnogimi leti. Privlačile so me starodavne vile, ki so bile zgrajene v posebnem slogu. Zraven je morala biti še okolica, kjer so bila številna starodavna drevesa. V prejšnjem tednu sem se na mojega prijatelja, ki je oddajal nepremičnine različnih cenovnih razredov. Njegova specialnost so bile starodavne stavbe. Seveda so slednje imele visoko vrednost. Glede na to, da so bili moji starši zelo uspešni podjetniki, sem si lahko to privoščila. Podedovala sem namreč njihovo podjetje in nadaljevala s poslom. Imeli smo najmanj dva tisoč zaposlenih ljudi po celotnem svetu. Za našo mrežo so skrbeli preverjeni vodstveni delavci, ki so s podjetjem živeli že vrsto let. Poznali so vse aktivnosti, ki jih je naše podjetje zahtevalo in vodili tudi naše nepremičnine. Za vodilne delavce smo poskrbeli z visoko plačo, ki so si jo tudi zaslužili s poštenim in strokovnim delom.

Jaz sem bila zaposlena kot direktorica podjetja. Moj oče me je od otroštva vzgajal v tem, da sem živela s podjetjem. Poznala sem vse podrobnosti in sistem delovanja. Moj brat je imel čisto druge ambicije. On je bil umetnik in se je raje posvetil slikanju. Jaz pa sem se odločila za študij ekonomije ter izpopolnila znanje iz strojništva in elektrotehnike. Tako sem že pri svojih sedemindvajsetih letih sem imela narejena dva študija, ki sta se med seboj dopolnjevala. Zato sem kmalu prevzela funkcijo direktorice in sem si lahko privoščila nepremičnine, ki so bile opremljene s starim dragocenim pohištvom.

Podjetje je svoje nepremičnine dalo v najem

Za svoj dom sem si izbrala nepremičnine, ki so bile locirane blizu mestnega jedra. Rada sem imela mestno življenje. Rada sem šla v gledališče zvečer s svojimi prijatelji. Moja vila je bila opremljena z udobno usnjeno garnituro v dnevni sobi. Imela je leseno pohištvo iz hrasta in dragocene slike. Pred vilo pa se je bohotila velikanska lipa. Moje podjetje je svoje nepremičnine dalo v najem. Podjetje še vedno zelo dobro posluje.