Pozitivni učinki, ki jih ima živa voda na telo

Navadna popita voda iz pipe ali plastenke, ki ima visoko površinsko napetost, se mora v prebavi spremeniti, da nastane v živa voda, da jo lahko celice vsrkajo, in za ta proces telo porabi ogromno svoje življenjske energije. Ruski znanstveniki pravijo, da nas voda iz plastenk in pipe le zmoči in nam ne da nobene energije ali moči, saj je tako oslabljena, da nam je prej breme kakor pomoč. 

Naloga, ki jo ima živa voda, je vzdrževati antioksidativni nivo tekočin v telesu. Ustvarjati življenjsko energijo ATP ter odnašati izrabljene, odmrle, odvečne snovi iz telesa (ATP- adenozin trifosfat, to je v celici ustvarjena življenjska energija). Takšna voda da telesu točno to, kar potrebuje, medtem ko okrnjena voda telesu ne doda prav veliko. 

Pozitivni učinki, ki jih ima živa voda na telo

Vsak, ki je kadarkoli preskusil učinek, ki ga ima živa voda, je zelo hitro spoznal, kakšna je razlika v počutju, pa tudi če je bil nekdo, ki je bil še tako zelo v dvomih. Vsekakor lahko iz lastne izkušnje povem, da včasih, ko sem pila le navadno vodo, sem lahko popila po tri litre vode na dan, pa sem imela vseeno občutek, da mi nekaj manjka. Šele ko sem dnevno spila vsaj liter tekočine, ki je bila živa voda, sem se začela počutiti bolje. Na začetku priznam, da nisem. Sedaj, ko je minilo že dobro leto od tega, ko sem jo prvič poskusila, pa priznam, da skoraj ne morem več brez nje. 

Priznam pa tudi, da ko sem prvič slišala za to, kaj je živa voda in kako deluje, nisem verjela ničemur. Prepričana sem bila, da se je to zopet en prodajni trik, ki nima posebnega učinka. Ko sem začela to, sem si rekla, da dam mesec dni časa, in če ne bo učinka, ki bi bil viden, ne bom s tem nadaljevala. Na svoje presenečenje sem že po dobrem tednu čutila, kako je živa voda resnično dobra in po enem mesecu sem s tem nadaljevala.