Različne lamelne zavese z vzorci za dnevno sobo

V svoji dnevni sobi sem sedaj imela zavese iz blaga. Ko pa sem se sprehajala po trgovskem centru sem zagledala lamelne zavese v beli barvi z cvetličnimi vzorci. Bile so mi čudovite, zato sem predlagala svojemu partnerju, da narediva prenovo kar zadeva zaves.

Različne lamelne zavese z vzorci za dnevno sobo

Skupaj sva si ogledala vzorce, ki so jih imele lamelne zavese. To so res bili v različnih abrvah in motivih. Najlepše so mi bile pastelne barve. Kombinirala sva dve lamelne zavese skupaj v različni barvi. Prva je bila bela in za njo še svetlo rjava. Povedali so nama, da so enostavne za vzdrževanje. Ko se ne najih nabere prah, jih lahko enostavno obrišemo z mokro krpo ali posesamo. Lahko pa jih damo tudi očistit v čistilnico, kadar bi bilo to potrebno. Tudi trakovi, ki so potekali navzdol so bilo različne širine. Odločila sva se za širše velekosti. Svetloba se skozi lamelne zavese lepo preliva. Če želimo, da je bolj sončno v prostoru, ji lahko enostavno reguliramo. Trakovi so med seboj povezani v verižico in so obteženi. Kupila sva lamelne zavese, ki so imele ročno nastavitev. Lahko pa si privoščite tudi nastavitev na električni pogon. Sami lahko natančno reguliramo, koliko svetlobe lahko gre v prostor. Ker so bile najine zavese bele barve, je medla svetloba prodirala skozi platno, tudi če so bile zavese zastrte. Ampak ta svetloba je bila prijetna in ni povzročala bleščanja.

Bila sva zelo zadovoljna z novim videzom dnevne sobe. Zato sva se odločila, da dava lamelne zavese tudi v spalnico in otroško sobo. Povsod bodo isti vzorci. Podjetje, ki je izdelovalo lamelne zavese nama jih je kvalitetno namestilo. Stanovanje je dobilo nov svež videz. Sončna svetloba, predvsem v poletnem času nas ni več motila. Tudi žaluzij nismo več potrebovali uporabljat. Samo v spalnici sem v večji vročini še zaprla žaluzije, da preprečim direktno sončno svetlobo.