Smrad iz odtoka kopalnice

Zjutraj me je presenetil smrad iz odtoka, ko sem vzstopil v kopalnico. Tega zgodaj zjutraj sigurno nisem pričakoval. Takrat tudi nisem vedel, kaj točno se dogaja, ampak očitno nekaj z odtoki ni ok. Seveda sem bil jezen že na vse zgodaj. Takoj sem šel preverit odtoke in ni bilo videti, da bi bili odtoki zamašeni. Tako mi je bilo še bolj čudno, kaj točno se dogaja in zakaj je tako močan smrad iz odtoka. 

Smrad iz odtoka kopalnice

Ker nisem imel časa, da bi reševal nastalo situacijo, saj sem moral v službo, sem vse skupaj pustil, zaprl vrata kopalnice in šel v službo. Seveda mi ni dalo miru in sem tudi v službi premišljeval, kaj točno se doma dogaja. Ko smo sodelavci šli skupaj na malico, sem omenil, kako sem danes v kopalnici imel močan smrad iz odtoka. Eden od sodelavcev mi je takoj povedal, da naj si očistim odtoke. To ni bila slaba ideja. Kajti odtoki niso bili čisto zamašeni, lahko pa bi bili delno. Ko sem začel premišljevati, od kdaj živim v tej hiši, je preteklo kakšnih 7 let in odtoki bi se res lahko delno zamašili. 

Še vedno mi ni bilo jasno, da je zaradi tega tako močan smrad iz odtoka. Pa mi je sodelavec hitro povedal, da je to mogoče. Povedal mi je tudi, kdo je njemu odtoke očistil in mi jih predlagal, če se bom odločil zanje. Nisem hotel prehitevati zadeve, želel sem še nekaj dni opazovati, ali bo smrad iz odtoka vztrajal. Ja, žal je bilo tako. 

Nisem imela druge, kakor poklicati ljudi, ki se ukvarjajo s čiščenjem odtokov. Resnično sem upal, da se mi odtoki ne zamašijo. Tako so mi očistili odtoke in komaj sem čakal, da se naslednje jutro prebudim in preverim, če smrad iz odtoka v kopalnici še vztraja. Ne, smrada ni bilo več vohati in očitno sem rešil zadevo.