Sup in kratek dopust

Tokrat sem se odločil, da mojo punco prvič povabim na morje. Ker sva začela hoditi pred kratkim, sem se odločil za kratek zabavni dopust, kjer nama ne bo dolgčas. Sup bo poskrbel, da se bova imela lepo. Tako sem rezerviral vikend oddih na hrvaški obali v apartmaju tik ob morju. 

Punca je bila vesela, da bova preživala skupaj vikend. Tako sem spakiral vse potrebno in seveda nisem pozabil na sup in vesla. Punca je takoj videla, da imam poln prtljažnik in opazila, da je v njem sup. Razveselila se ga je, ker si ga je vedno želela in si ga nikoli ni kupila. Enkrat si ga je hotela kupiti in ji je bil predrag, kajti uporabljala bi ga samo nekaj dni na leto na morju. 

Tokrat pa bo lahko uživala na mojem supu. Lahko bova uživala skupaj. Komaj sva čakala, da po dolgi vožnji prideva v apartma, se malo spočijeva in greva na morje. Seveda sem uredil vse potrebno. Treba je bilo napihniti sup in poskrbeti za vesla. 

Sup in kratek dopust

Čakal naju je prekrasen vikend, to sva vedela oba, ko sva sedela na supu in uživala v veslanju. Kako lepo je bilo. Nikoli ne bom pozabil tega vikenda, ker sem se imel prekrasno. Sup nama je polepšal trenutke, ker sva na njemu doživela sončni vzhod in zahod. Imela sva se prekrasno. Tudi punci je bilo lepo. Ni pričakovala, da nama bo sup pričaral tako lep dopust. Sedaj veva oba, da brez supa na morje ne greva. Čisto drugačen bi bil vikend oddih, če ne bi imela zraven sup. Tako večina časa počivaš na plaži in malo plavaš v morju. Če pa imaš sup, pa si veliko več aktiven in uživaš, sploh ti ni težko. Sup lahko poskrbi za nepozabne trenutke. Tako je sup tudi nama pričaral prekrasni vikend oddih, ki ga nobeden od naju ne bo pozabil.