Vzmetnica je zelo pomemben del našega dobrega spanca

Ko sva se za fantom preselila V novo stanovanje, seveda tam nisva imela postelje. Vedela sem, da bo nakup nove vzmetnice zelo zakomplicirana stvar. Problem je v temu, da imava obadva različne želja po vzmetnici. On ima rad mehkejšo vzmetnico in jaz tršo. Vzmetnica pa je seveda zelo pomemben del spanca, zato, da smo naslednji dan pripravljeni na vse, kar nas čaka. Zato sva šla v trgovino in res skrbno pregledala vse vzmetnice, ki so jih ponujali.

V prvi trgovini sva šla ven, zelo slabe volje, saj niso imeli dovolj izbire, da bi se lahko odločila, kaj bi vzel. Vzmetnica je seveda zelo velik del najinega nakupa, saj sva vedela, da bo stala zelo veliko, a hkrati mora biti dobra za oba.

Potem pa sva prišla v drugo trgovino, kjer so imeli več ali manj samo vzmetnice. Dejansko je bila ena vzmetnica, ki se je nekako delila na 2 dela. Levi del je bil mehkejši in desni del je bil trši. Ko sem videla, da je to možno vse dobiti v ena vzmetnici sem bila seveda presrečna. Vedela sem, da bo to vzmetnica, ki jo bova kupila, ne glede na to, da je bila malce dražja od drugih. Po ena strani je seveda logično, saj imava notri 2 različna dela.

Vzmetnica je zelo pomemben del našega dobrega spanca

Vzmetnica je bila kupljena in lepo so nama jo dostavili do najinega novega stanovanja. Ko sva prvo noč spala na tej novi vzmetnici so se zjutraj prebudila oba res zelo dobro naspala. Bila sem presrečna, da sva našla vzmetnico, ki nama dejansko ustreza.

Vzmetnica je seveda zelo pomemben del našega spanca, saj je zelo pomembno, da se naspimo in da nas zjutraj nič ne boli. Čim nismo naspani, ali nas kaj boli zaradi neprimerne vzmetnice smo takoj manj aktivni in takoj manj produktivni pri našem delu. Zato je pri nakupu nove vzmetnice zelo dobro in zelo pametno, da res dobro razmislimo pred njo.